back

El Milagro | Het wonder

Over ons

Het verhaal

Tapasbar I Restaurant El Milagro in Meppel

Eten staat bij ons voor genieten. De verbinding, die als vanzelfsprekend tussen mensen ontstaat tijdens het eten, staat bij ons voorop. Daarom gaat het ook over gezelligheid. Met zijn twee├źn, vieren, zessen of een grote groep? Wij zijn er klaar voor. Of wilt u shared-tapas eten uitproberen? Voor het hele gezelschap serveren we uiteenlopende tapas waaruit ieder zijn of haar eigen keuze kan maken.

Tapas worden al eeuwenlang in Spanje gegeten. Het is zowel een tussendoortje als een volledige maaltijd. Juist de uiteenlopende tapas (alleen al in Noord Spanje zijn er honderden recepten bekend) maakt het eten bij El Milagro tot een feestje. Van gezelligheid en van uiteenlopende smaken.

Onze chef-kok Bart Greveling zit vol verrassingen en zal onze gasten, naast de uitgebreide kaart, regelmatig verrassen met nieuwe, overheerlijke tapas.

Als het weer het toelaat hebben we een terras met zestig stoelen. wij hebben als enige op het Kerkplein de late avondzon. In de koudere periode is het terras kleiner en voorzien van heaters, zodat u het hele jaar buiten kunt zitten.

Welkom bij El Milagro!